تحقیق درباره اثر آنتی اكسیدان های عسل – دانلود از فایل ۷۷

فایل با عنوان اصلی تحقیق درباره اثر آنتی اكسیدان های عسل که بسیار پر طرفدار و نایاب بوده و از جمله فایل های دارای بیشترین درصد جستجو در موتور های جستجوگر google و یاهو و بینگ می باشدو از این حیث رکورد دار است، بصورت کاملا رایگان توسط سرور های پرقدرت سایت ما از محیط اینترنت جمع آوری و لینک دانلود مستقیم آن در انتهای همین مطلب قرار داده شده است

این فایل متعلق به دسته بندی فنی و مهندسی است و برچسب یا کلمه های کلیدی وابسته به ان در زیر قابل روئت است
تحقیق درباره اثر آنتی اکسیدان های عسل , تحقیق اثر آنتی اکسیدان های عسل
توضيحات مربوط به فايل تحقیق درباره اثر آنتی اكسیدان های عسل در زير نوشته شده است

تحقیق درباره اثر آنتی اكسیدان های عسل

نوع فایل : ( Word ) قابل ویرایش

فایل مشابه  تحقیق اجرای ساختمان - دانلود از فایل 77

 

تعداد صفحات :۴ صفحه

 

بخشی از تحقیق :

 

 

          ارزش غذایی عسل بر كسی پوشیده نیست . گذشته از آن عسل دارای خواص و مواد دارویی ارزشمندی است كه بررسی ها ، هر روز ابعاد گسترده تری از آن را روشن می سازد.      

ارزش غذایی عسل بر كسی پوشیده نیست . گذشته از آن عسل دارای خواص و مواد دارویی ارزشمندی است كه بررسی ها ، هر روز ابعاد گسترده تری از آن را روشن می سازد.

عسل فرآورده ای است كه از مصرف شهد گیاهان مختلف توسط زنبور عسل و تغییرات آن در بدن زنبور، در شانه ی موجود در كندو ایجاد می شود.

تحقیقات جدید مدارك بیشتری را مبنی بر سودمند بودن عسل ارائه می كنند. متخصصین علوم تغذیه در دانشگاه كالیفرنیا دریافته اند كه سطح آنتی اكسیدان های بدن، در افرادی كه روزانه چند قاشق سوپ خوری عسل می خورند بالا می رود.

فایل مشابه  پاورپوينت چيلر و انواع آن - دانلود از فایل 77

یك محقق در امر تغذیه می گوید: با مصرف عسل ، سیستم دفاعی بدن در برابر استرس اكسیداتیو ناشی از رادیكال های آزاد افزایش می یابد، لذا می توان عسل را در یك برنامه غذائی سالم جای داد.

كودكان كمتر از یك سال نباید عسل بخورند زیرا ممكن است به طور مناسب آن را هضم نكنند.

عطر و رنگ این ماده غذایی بستگی به نوع گل هایی دارد كه گرده افشانی آنها توسط زنبور عسل صورت می گیرد و محققان نمی دانند كه آیا برخی از انواع برای خوردن سالمترند یا خیر؟

در مورد این مطالعه عسل گندم سیاه به دست آمده از گیاه فوق ، یك عسل قهوه ای تیره بوده و عطر تند مشخصی دارد.

فایل مشابه  تحقیق در مورد آفات کشاورزی - دانلود از فایل 77

همچنین موادی با محتوای قند و كربوهیدرات بالا در عسل وجود دارند. اما افرادی كه در مطالعه بالا شركت داشتند، در مدت یك ماه كه تحت عسل درمانی بودند اضافه وزن پیدا نكردند.

در پاسخ به این سوال كه آیا عسل بر عادات غذا خوردن آنها تاثیری داشت یا نه ، اكثراً اظهار داشتند كه با مصرف عسل به عنوان صبحانه احساس پرتری داشتند.

به نظر می رسد عسل ، معده را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد و قطعا تمایل زیاد افراد به محصولات شیرین را فرو می نشاند.

دریافت فایل

اگر نياز به اين فايل داريد روي قسمت دانلود در پايين کليک کنيد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *